Bosdagen op het landgoed

We houden die op de laatste zaterdag van (vrijwel) elke mooie maand. Via het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor de mailinglist en zul je op de hoogte worden gehouden van komende bosdagen.

Wat houdt zo’n bosdag in?

Het bos en omliggend gebied heeft een hoop onderhoud nodig. Op een bosdag doen we klein en middelgroot onderhoud ten behoeve van het behoud en begaanbaarheid van het landgoed. Denk aan snoeiwerk, afgebroken takken weghalen, struikjes bijknippen en paden begaanbaar maken. Maar ook hout zagen en kloven, of het schoonmaken en schilderen van objecten.

We willen bosdagen niet alleen nuttig, maar ook leuk maken. We denken na over demo’s, workshops en evenementen om onze gewaardeerde vrijwilligers mee te belonen.

Wat kan ik doen?

Je kunt zelf aangeven waar je interesses liggen. Kun je geen al te zwaar werk aan, dan hoeft dat ook niet. Wil je liever meehelpen met de lunch, of oppassen op kinderen (als die er bij zijn), of alleen maar in de zon liggen terwijl je partner aan het werk is, dan is dat ook prima.

Klinkt goed!

Leuk, je bent van harte welkom. Nadat je je hieronder hebt ingeschreven op de mailinglist zul je voor elke bosdag een email krijgen met informatie over wat we gaan doen. Je kunt vervolgens aangeven of je die keer wel of niet kunt komen. Lukt het die keer niet, dan misschien de bosdag daarop. Je bent nergens aan gebonden.

Je registratie kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Hoera! Je bent succesvol geregistreerd op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om nieuws te ontvangen over de bosdagen.

Mocht je geen bevestigingsemail binnenkrijgen, dan komt die mogelijk aan in je spambox.

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use